Guilty Pleasure

Together We're Good
 
Ow, yeah, baby.
 
The photos speak more than the words could even describe, I hope. The sinful treats. The skeleton in our closets. The deep dark secret we keep, in which each one of us indulges ourselves to the core from time to time. Better than sex, better than p**n🙂
 
The french macaroons were in pistachio, blueberry, strawberry, rose and cappucino flavors. Yes, they’re sweet. Even too sweet for some people. But the meringue must have that much amount of sugar to hold its pretty round shape. And they had lots of ground almond, which made them a divine delight melting in your mouth good. Got them from Bakerzin, the desserts paradise, one of my happiest places ever exist.
 
Chunky Silver Queen
 
This chunky chocolate bar is the younger sister of its predecessor; Silver Queen, one of the classic treat very popular in Indonesia. The title says just about it; Chunky. The same chocolate, only, well, chunky as can be. The dark one is predictably my favorite, although I will melt to the offer of the milk one anyway. As long as it’s Silver Queen family, I’ll cave in.
 
Queen on Queen
 
Spooning
Now, what can we say about Nutella, really. I mean, it’s the consensus of the world that the thing is like the chocolate goddess herself, appear in such form that caresses your tongue, fills your mouth and mind with joy. Even makes you dizzy with addiction, like falling in love all over again. God bless Ferrero.
 
 
Heaven from the top
Guilty Pleasure
 
No recipes this time. Buy.
 
Time to enjoy the hard-earned money and let ourselves go. Far, far away from everything that blunts our palates from the magical realm of good sweet treats, sinful pleasure. Simple things that put the smiles on our faces and in our minds. They’re sweet, they’re pretty, they’re intoxicating. Eat them.
 
Yea, baby. Come to mama.
 
 
 
Sinful View
 
Note:

 
In Their Nest

24 thoughts on “Guilty Pleasure”

  1. Your pictures are fabulous!!!
    Kayak ngeliat iklan2 dari majalah. Ngomong2 ttg Nutella, minggu depan lagi discount di tempatku. Botol yg guede banget (750g) harganya cuma +/- 30 ribu! Nyam…nyam…nyam…
    Salam kenal, ya.

    Huehhh??? Ampun deh, kalo di sini sih gak mungkin aja Nutella di-diskon.. Neva! —–Riana

  2. Silver Queen..
    waaah…. camilan dari jadul neh, sekarang jarang beli abisnya Abit kalo coklat gak seneng yang ada kacangnya, jadi emaknya jarang beli.
    soale critanya khan ngebeliin anak ntar emaknya minta barang 2 potong deh. kalo beli buat emaknya ajah nyang ada endut deh hueeheheheee…. kudu pake strategi pan.

  3. fotonya kereeen… jadi sukses ngiler ni aku. Tapi setuju, Mbak, SilverQueen emang jagonya. klo nutella aku blm pernah coba. klo Crumpy pernah.

    Huaaahhhh??? Belom nyoba Nutella????😮 ——————-Riana

  4. Mbak Riana, I do love macarons too!! I think one of singaporean blog’s made me wanna try it sooo badly. I’ve tried the Bakerzin, I like the pistachio better than the ispahan (it tasted wierd)..Don’t know where else I could get macarons beside at Bakerzin just to compare the taste. Meanwhile, making macarons it self, it’s like a pain in the a**…Arrrgghh not even close getting the ‘feet’..no wonder it’s so expensive!! Again, it’s a lovely lovely photo shoot! I think you should make a cook book! Definitely! And Nutella..yes,I agree, my all time favorites..God Bless Ferrero!!!

    Hahaha.. yes, yes, couldn’t agree more. Hmmm… mungkin di bakerynya Sari Pacific ada kali ya.. pengen ngecek.. ———Riana

  5. Saya tinggal di negara asalnya si Nut Nut ini…anak saya hampir tiap pagi belepotan Nutella kalau sarapan.

    Tasted macaroon when I was in Lyon.. cost me an arm and leg but i was happy.
    Wah, coba saya jadi anaknya🙂

    It cost me an arm and leg, too!! Jadi pulang-pulang aku buntung-buntung😀 ————–Riana

  6. Mba Ri, foto2nya inspirasional banget, maksa banget buat ke PI siang ini dan beli (hanya) 2 macaroon. Sengaja disayang2, nunggu moment yg pas buat nikmatinnya (sendirian)di rumah. Too bad…2 macaroon tersayang akhirnya penyek2 dan ‘lepek’ ketumpahan botol yogurt yg meletup karena tertimpa segala macem benda inside my bagpack.. Btw, salam kenal🙂 Btw lagi, resepnya dong mba..:)

    Hahaha…
    Btw, aku suka tulisan-tulisanmuuuu!! ———–Riana

  7. Halo Mrs. Penny Lane,
    saya dikasih link ke sini dan wahaw, this is way too amazing !
    terima kasih telah membangkitkan semangat terhadap tekstur makanan yang baik, dan juga kecintaannya terhadap Beatles !
    You are one genuine person.

    Whoa, akhirnya ada yang nyebut Beatles di sini🙂 I love you!! ————Riana

  8. salam kenal, mbak ! fotonya keren banget, spt postcard =:) btw, ferrero keluarin coklat rasa baru loh..

    Oya?? *tuing-tuing* Coklat apa tuh?? ———Riana

  9. Hai mba, udah lama ngga main ke sini, ternyata uhmmmmmmmmmmmmm Yummy banget dweh🙂
    Congrats ya – berita di U-Mag nya, hehe
    Sukses Terus mba…..

    Salam,
    WH
    **masihtetepngenceslihatpotopotomumba*******

  10. 2nd attempt…

    mb Ri, kmren akhirnya keturutan jg nyobain macaroons nya Bakerzin..too sweet for us (me, hubby, my bro), walopun begitupun, tetep we abis dalam waktu sekejap..heheheh
    Ditunggu referensi2 brikotnya..

    (ps: lg blajar2 moto ni, biar hasil jepretannya oks bgt kaya mb Ri. kamera si da ada dr dulu, cma keahlian kurang..kekek..doakan saya! banzaiii..!!)

  11. M’ Riana, maaf ya, OTT nih..Aq br punya blog trus mau nambahin daftar kontak dan comments spt di blog mbak Riana, tp aq ga ngerti. Tolong pencerahannya ya…

  12. mba Riana salam kenal … namaku dewi. Wuiiihh… ini nih food blog Indonesia setelah Bunda Inong yang paling Keren!!! Salutt!!! Mba aku juga interest bgt ama macaroon. dulu waktu kerja di Bali Deli pernah buat, karena mereka emang jual. tapi sekarang nyoba di rumah eh gagal he.he maklum peralatan seadanya.tapi masih jd my main homework. harus bisa naklukin deh. btw mba tau Pierre Herme and Sadaharu Aoki gak? seandainya cake shop mereka ada di Jakarta…ya sementara ini mesti puas dengan

  13. Bakerzin. Desserts mereka emang keren abis. Sepertinya Daniel Tay, owner sekaligus terinfluenced ama Pierre Herme. Abis banyak banget dessert yang mereka jual yang persis sama dengan PH. kayak ISPAHAN,Sweet Pleasure (Plaisir Sucre), including French macaroon nya yang emang identik banget ama PH. oia, main2 ya mba riana ke foodblog aku. masih baru bgt. fotonya masih jelek he.he. pokoknya masih biasa bgt. but i’m happy. Thx ya ditunggu comment nya ….

  14. wow…luv your blog. Me luv macaroons and Bakerzin too…and nuttela….Please visit my blog u’ll see macaroons and bakerzin and nuttela too. Salam kenal…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s